Seleb

Sepurane Aku Wes Tresno Sliramu Chord Gitar & Lirik Lagu Balik Kanan Wae – Happy Asmara

Lagu Balik Kanan Wae merupakan lagu yang dipopulerkan oleh penyanyi Happy Asmara. Lagu Balik Kanan Wae telah dirilis pada 2020. Video klip lagu Balik Kanan Wae telah dirilis di YouTube pada 13 September 2019.

Capo: 3rd fret [verse] Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe ati iki langsung iso tresno rasane Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku naliko nyawang esem lan guyumu [pre chorus] Sampai tiba waktu yang ku nanti Tak ungkapke roso ning njero ati iki Nanging nyatane kowe ono sing nduweni [chorus] Aku tresno karo kowe Nanging aku biso opo Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo Aku kudu iso nerimo Snadyan ati loro rasane Mungkin kabeh iki wes dalane [interlude] [verse] sepurane aku wes tresno sliramu Snadyan aku iki dudu pilihan mu Mending tak ikhlasno Dari pada cidro Mugo kowe bahagia karo wong liyo [pre chorus] Sampai tiba waktu yang ku nanti Tak ungkapke roso ning njero ati iki Nanging nyatane kowe ono sing nduweni [chorus] Aku tresno karo kowe Nanging aku biso opo Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo Aku kudu iso nerimo Snadyan ati loro rasane Mungkin kabeh iki wes dalane Aku tresno karo kowe Nanging aku biso opo Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo Aku kudu iso nerimo Snadyan ati loro rasane Mungkin kabeh iki wes dalane [outro] Wes wes wes cukup Mending balik kanan wae

Tags
Show More

Ririna Nafiza M

Jika kamu tak membayangkannya, tak ada sesuatu pun yang akan terwujud. Orang-orang biasanya melihat apa yang mereka cari, dan mendengar apa yang mereka ingin dengar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close